Nyheder

Når flaget er oppe udenfor er Badeanstalten offentlig tilgængelig mod betaling i skolesommerferien imellem kl. 10 - 18.

Kære medlemmer af Bandholm Badeanstalt,

Så er badebroerne sat op og sommeren er begyndt. Dermed begynder pr. 1. juni 2021 en ny sæson NR: 155 på “den gamle dame”, og det er så tid til at forny medlemsskab på badeanstaltenRegistrering af indbetalinger bliver lidt anderledes i år. På jeres medlemskort er der nogle tomme felter med plads til et årskort mærke.

Når vi har registeret din indbetaling, vil vi efter d. 15. juni udlevere et nyt årsmærk. Farve metalgrå – som i klister på det midterste felt.

Hvis du ønsker at forny dit medlemskab, kan du indbetale kontingent på:  MobilePay nr. 38698 Eller via bank: Nordea Maribo regn nr. 0712 konto nr. 629184531

Det er vigtigt, at huske, at skrive medlems nr. og navn på reference feltet, når i betaler, ellers kan vi ikke registrere betalingen.

Vi modtager ikke kontanter, men kan selvfølgelig gøre undtagelser. Har du ikke har mulighed for at betale via bank eller MobilePay. kontakt da undertegnede.

KONTINGENT I ÅR BLIVER LIGESOM SIDSTE ÅR :

VOKSNE  250 KR. INKLUSIV NØGLE.  

BØRN 100 KR.

LEDSAGER KORT 100 KR. u. nøgle, såkaldt (bedsteforældre kort ) Hvis du har mere end et barn, er der voksen rabat på 25 kr. pr yderligere barn –

EKSEMPLER:

1 VOKSEN = 250 KR.

2 VOKSNE = 500 KR.

1 VOKSEN + 1 BARN = 350 KR.    

2 VOKSNE + 2 BØRN = 675 KR.

2 VOKSNE + 3 BØRN = 750 KR.

HVIS DU ER I TVIVL, SÅ KONTAKT IB, på  info@bandholmbadeanstalt.dk

Det har været et hårdt år med COVID19. Vi har mistet en del medlemmer, men flere nye er kommet til.  Jeg håber nogle vender tilbage når dagligdagen bliver normal igen og vi alle er blevet vaccineret.

En stor tak til vinterbaderne for den disciplin i har udøvet, i forhold til de restriktioner der har været på badeanstalten

I ønskes alle en god sommer, hvor i kan se frem til masser af aktivitet på badeanstalten

Kærlig hilsen

Ib Frandsen, Formand          

Gitte Christensen, Kasserer